Zahid af bercerai - Adam AF dan Fiza Elite sah bercerai talak satu

Af bercerai zahid Koleksi Gambar

Af bercerai zahid Zahid (AF2)

Tiada jodoh

Af bercerai zahid Fiza Elite

Af bercerai zahid TAHNIAH ZAHID

Af bercerai zahid Zahid Ahmed

Af bercerai zahid Zahid AF2

Af bercerai zahid Zahid (AF2)

Adam AF dan Fiza Elite sah bercerai talak satu

Af bercerai zahid Tiada jodoh

Af bercerai zahid 4 Foto:

Terhenti Semua Spekulasi Zahid AF Akhirnya Sah Bercerai

Af bercerai zahid Sedih Zahid

Fiza bercerai lagi

Nama anak mereka iaitu Ahmad Fakharuddin Attar juga tidak asing dalam diri Aeril apabila nama itu merupakan nama wataknya menerusi filem bergenre Islamik itu.

  • Hati ini juga seperti satu bekas menyimpan gula yang tertutup rapat dan dijaga dengan baik! Silahkan bertanya kepada akhlinya Selanjutnya gugurkan Huruf Awalnya, yaitu huruf ALIF dan gugurkan huruf akhirnya, yaitu huruf HA, maka akan tersisa 2 buah huruf ditengahnya yaitu huruf LAM pertama Lam Alif dan huruf LAM kedua La Nafiah.

  • Dalam perkembangan lain, Fiza beruntung kerana bekas suami, Ahmed Farriq Zainul Abidin sentiasa memberi perhatian terutama kepada dua anak mereka, Ferra Aryana, 13, dan Feeya Adyrra, 12.

  • Penghijrahan Aeril atau nama sebenarnya, Suhairil Suhari, 25, bukanlah perkara baru kerana sejak penghujung tahun lalu, dia sudah selesa mengenakan jubah, serban dan bercelak mata.

Zahid AF sah bercerai

Pandang yang satu kepada yang banyak dan pandang yang banyak kepada yang satu maka yang ada hanya satu saja yaitu satu Zat dan dari Zat itulah datangnya Alam beserta isinya.

  • Adam, bekas peserta Akademi Fantasia musim kedua AF2 berkata, hatinya masih belum terbuka untuk menerima mana-mana wanita sebagai teman hidup untuk kali kedua.

  • Pancaran daripada sumber SULUK yang dinamakan Makrifat Musyahadah.

  • Beego atau nama sebenarnya, Mohd Aszerul Nizam Abdullah, 33, sah bergelar suami kepada Norhazlinda Hashim, 29, hanya dengan sekali lafaz dalam majlis pernikahan yang diadakan di Masjid Usaimah Bin Zain, Wangsa Maju pada 7 Jun lalu.




2022 ajr.newslink.org