Masa keluar mengundi yang digalakkan - PRN Johor: Pengundi dinasihatkan keluar undi ikut masa dicadangkan MySPR Semak

Yang mengundi masa digalakkan keluar PRN Johor:

Ibnu Hasyim: Keluar mengundi ikut masa MySPR Semak

Yang mengundi masa digalakkan keluar SPR seru

Yang mengundi masa digalakkan keluar PRN Johor:

Yang mengundi masa digalakkan keluar SPR seru

Yang mengundi masa digalakkan keluar Keluar mengundi

Yang mengundi masa digalakkan keluar PRN Sarawak:

Yang mengundi masa digalakkan keluar PRN Ke

BERNAMA

Yang mengundi masa digalakkan keluar PRN Sarawak:

Yang mengundi masa digalakkan keluar Pengundi dinasihat

Yang mengundi masa digalakkan keluar PRN Sarawak:

PRN Johor: Pengundi dinasihatkan keluar undi ikut masa dicadangkan MySPR Semak

Katanya, seramai 2,539,606 pengundi biasa daripada 2,597,742 orang pengundi berdaftar, layak mengundi pada Sabtu ini, manakala seramai 21,407 orang adalah pengundi awal dan 36,729 orang sudah mengundi secara pos.

  • Selain itu, para pengundi diingatkan supaya membawa kad pengenalan dan catatan maklumat pengundian serta menunjukkannya kepada Kerani Pengundian Pertama KP1 di saluran.

  • Beliau berkata seramai 1,213,769 pengundi biasa daripada 1,252,014 pengundi berdaftar layak mengundi Sabtu ini manakala seramai 20,360 orang adalah pengundi awal dan 17,885 orang telah mengundi secara pos.

  • Setiausaha Suruhanjaya Pilihan Raya SPR , Datuk Ikmalrudin Ishak, berkata jika pengundi tidak dapat hadir pada masa keluar mengundi yang digalakkan atas sebab tertentu, pengundi masih boleh keluar mengundi mengikut kelapangan masa dari jam 8 pagi hingga 6 petang atau waktu yang diwartakan di pusat mengundi masing-masing.

SPR seru 1.2 juta keluar mengundi Sabtu ini

Setiausaha Suruhanjaya Pilihan Raya SPR Datuk Ikmalrudin Ishak menerusi kenyataan berkata maklumat masa keluar mengundi yang digalakkan untuk setiap pengundi, dipaparkan menerusi aplikasi itu.

  • Setiausaha Suruhanjaya Pilihan Raya SPR Datuk Ikmalrudin Ishak menerusi kenyataan berkata maklumat masa keluar mengundi yang digalakkan untuk setiap pengundi, dipaparkan menerusi aplikasi itu.

  • PRK DUN Chini menyaksikan pertandingan tiga penjuru antara calon Barisan Nasional BN Mohd Sharim Md Zain, 41, dan dua calon Bebas Tengku Datuk Zainul Hisham Tengku Hussin, 64, dan Mohd Shukri Mohd Ramli, 49.

  • Beliau berkata sekiranya pengundi tidak dapat hadir pada masa yang digalakkan atas sebab-sebab tertentu, mereka masih boleh mengundi mengikut kelapangan masa dari 7.
2022 ajr.newslink.org